Kurzy
Objev kouzlo tradiční korejské fermentace během našeho praktického workshopu.
Naučíš se vyrábět autentické mak - kimchi (krájené kimchi) krok za krokem, poznáš tajemství správného mléčného kvašení a ještě si domů odneseš svou vlastní sklenici plnou chuti a zdraví.
Všechny suroviny, vybavení i sklenice připravíme za tebe. Stačí jen přijít a ponořit ruce do práce!
Co tě čeká na kurzu
- Naučíš se připravit klasické kimchi podle tradičních postupů
- Dozvíš se, jak fermentaci nepokazit a čemu se vyhnout
- Ochutnáš různé verze kimchi a fermentovaných pochoutek
- Odneseš si domů vlastní 3,5 kg kimchi ve sklenici + tištěný recept
- Dostaneš tipy, jak krájet zeleninu od profi kuchaře
- A hlavně – zažiješ příjemný čas s partou lidí, které spojuje láska k jídlu a fermentaci
Pro koho je kurz
- Pro úplné začátečníky i fermentační fajnšmekry
- Pro všechny, co chtějí jíst zdravěji a chutněji
- Pro tebe, pokud chceš mít z jídla radost
Dárek
Voucher na 20 % slevu na nákup v obchůdku Fermentárium na veškerý sortiment.