Kurzy

Objev kouzlo tradiční korejské fermentace během našeho praktického workshopu.
Naučíš se vyrábět autentické mak - kimchi (krájené kimchi) krok za krokem, poznáš tajemství správného mléčného kvašení a ještě si domů odneseš svou vlastní sklenici plnou chuti a zdraví.

Všechny suroviny, vybavení i sklenice připravíme za tebe. Stačí jen přijít a ponořit ruce do práce!

 

Co tě čeká na kurzu

  • Naučíš se připravit klasické kimchi podle tradičních postupů
  • Dozvíš se, jak fermentaci nepokazit a čemu se vyhnout
  • Ochutnáš různé verze kimchi a fermentovaných pochoutek
  • Odneseš si domů vlastní 3,5 kg kimchi ve sklenici + tištěný recept
  • Dostaneš tipy, jak krájet zeleninu od profi kuchaře
  • A hlavně – zažiješ příjemný čas s partou lidí, které spojuje láska k jídlu a fermentaci

Pro koho je kurz

  • Pro úplné začátečníky i fermentační fajnšmekry
  • Pro všechny, co chtějí jíst zdravěji a chutněji
  • Pro tebe, pokud chceš mít z jídla radost

Dárek

Voucher na 20 % slevu na nákup v obchůdku Fermentárium na veškerý sortiment.


Foto z kurzu